GYÁRTÁS

CSOMAGOLÁS​

LOGISZTIKA

NYOMDAIPAR

KERESKEDELEM


További referenciákért írjon a referencia@e-helpkft.com e-mail címünkre.

Partnereink véleményei az együttműködésünkről

„Nyögvenyelős lett a munkaerő felvételi folyamat. Interjút egyeztetünk, nem jön el… Nem fér bele, hogy toborzok, meghallgatok, önéletrajzot olvasok és interjúztatok. Bele kell menni abba, hogy megismerje az ember a másikat és erre nekem nincsen kapacitásom. Lajosék nagyon értik és érzik a Mi igényeinket és nagyon sok terhet vesznek le a vállunkról.”

„Nagyon nehéz volt saját erőből megoldani a munkaerő toborzást. Próbálkoztunk HR-essel, de csak jogaik voltak, kötelességeik nem… Itt megmondjuk mit szeretnénk, Mi megkapjuk és válogathatunk a szempontjaink alapján.”

„Ha a saját állományban megbízhatatlan lesz valaki, akkor el tudom küldeni és tudok szólni a Lajosnak, hogy másnap hozzon valakit. Tudja pótolni azonnal, nem kell keresgélni.”

„Van egy gondoskodás, egy után követés az embereknél. Mindig jön egy e-mail, hogy mikor kik jönnek, mikorra, stb.”

GARANCIÁINK

Megbízhatósági garanciánk:

Amikor a küldött munkavállaló anélkül kezd el dolgozni, hogy a Megbízó előzetesen interjúztatná, ilyenkor a munkavállaló munkavégzése, hozzáállása, fejlődése alapján tud dönteni. Ha 2 órán belül úgy dönt, hogy másra gondolt, csak szól, a többit mi intézzük. Ezekért a ledolgozott órákért a Megbízó nem fizet, minket terhel a költség.

Minőségi garanciánk:

Minőségi garanciát vállalunk a közvetített munkavállalóinkra. Ez azt jelenti, hogy a toborzási, kiválasztási díjainkat azután fizeti meg a Megbízó, hogy meggyőződött róla, hogy az elvárásainak megfelelő munkavállalót küldtünk neki. Általában 40-50 ledolgozott óra után ezt ​el lehet dönteni.

Copyright © 2020 E-help Consulting Kft. | készítette: iDeveloper.hu