2002 óta sikeresen a munkaközvetítésben.

Munkaerőhiány, vagy jó munkaerő hiány? Igazán jó munkaerőt nehéz megtalálni, a legtöbb cég egy-egy emberre koncentrál. A mi dolgunk az, hogy Önhöz irányítsuk a legjobb embereket, ráadásul specifikusan az adott munkára szűrve.

Személyes, vagy telefonos egyeztetésünk után felmérjük a végzendő feladatokat. A következő lépésben kiválasztjuk az elvégzésére leginkább alkalmas munkavállalókat. Betanítjuk a munkafolyamatot a dolgozóknak és garantáltan határidőre teljesítjük a megrendelését. Mindezt előre egyeztetett költséggel, akár darabra számított díjjal garantáljuk. Nem kell többet a túlóra költséggel kalkulálnia, és nem lesz többé állásdíj sem.

A minőségi személyzeti szolgáltatás elkötelezettjeként az E-Help Kft 2002-ben jelent meg a munkaerőpiacon forradalmian új szemléletével és megoldásaival. Megbízóink elnyert bizalmának tovább erősítésén dinamikus csapatunk dolgozik. Gyökeres változásokat hozunk az együttműködés területén, így gyorsítva megrendelőinket a sikerhez vezető úton. Ügyfeleink a korábban rengeteg utánajárást igénylő feladataikat akár az íróasztal mögül is elvégezhetik, ezzel is elősegítve, hogy a napját az igazán fontos dolgokkal tölthesse. Partnereink számára a velünk való együttműködés egyszerű, mint egy telefonhívás vagy e-mail, így garantáljuk számára a mindennapi siker érzését összeszokott és hozzáértő csapatunkkal.

Közösen az Önök sikeréért

Ifj.Gyurics Lajos

alapító, ügyvezető igazgató
gyurics.lajos@e-helpkft.com
+36 20 2136 976

Lajhó József

személyzeti igazgató
lajho.jozsef@e-helpkft.com
+36 20 2136 976

id.Gyurics Lajos

Minőség biztosítási vezető

Élevezze a munkaerő kölcsönzés előnyeit!

Akár már 24 órán belül garantáltan a feladatnak megfelelő jelentkezőt biztosítunk.

Saját informatikai rendszerünk segítségével akár pár másodperc alatt bejelentünk egy munkavállalót.

30 millió Ft-os káresetenkénti felelősség biztosítással rendelkezünk a Generali Providencia biztosítónál, melyet még egyszer sem volt szükséges használtunk.

Rendszeres megrendelőinknek különleges szolgáltatásokat is kínálunk, mely során a ritkán előforduló, ám jelentős nehézséget okozó munkeaerő problémák megoldását is átvállaljuk tőlük.

Munkaügyi ellenőrzéskor a cégünk munkavállalóival kapcsolatos összes dokumentumot közvetlenül a hatóság rendelkezésére bocsátjuk, és ezekért teljes felelősséget vállalunk.

Megállapodás alapján szerződött partnereink részére, a kezdés előtt 4 órával jelzett módosítás alapján akár 50%-kal tudjuk növelni a kért munkavállalói létszámot.

PRÓBANAP +36 20 213 6976

Díj- és kockázatmentes próbanap, tegyen minket próbára!

Új partnerünknek lehetősége van egy díjmentes próbanap keretében megismerni leendő munkavállalóikat, mindenzt díj, kötelezettség és kockázat nélkül, ez alapján eldönthetik ki a számukra legmegfelelőbb jelölt az elvégzendő feladatra.

Kérjük, töltse ki regisztrációs lapunk, vagy hívjon minket a lenti telefonszámon!

KIPRÓBÁLOM +36 20 933 3575

Legyen vállalkozása sikeresebb, Ön pedig elégedett ügyfelünk!

Töltse ki kapcsolatfelvételi regisztrációnkat, melyben megadhatja a kívánt munkával kapcsolatosan elvárásait, próbanap igényét, egyéb információkat. Kollégáink ez alapján 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel és cégével a kapcsolatot.


A megadott adatokat külön nem tároljuk, így harmadik félnek azokat ki nem adjuk, reklám és markteing célra, hírlevél küldésre nem használjuk fel, az adatokat kizárólag önkéntesen a munkaigény felméréséhez és a díjmentes próbanapra történő jelentkezéshez használjuk, melyet a "KÜLDÉS" gomb lenyomásával Ön és vállalkozása automatikusan cégünk számára enegdélyez és a leírtakat elfogadja.

Hitles

Fennállásunk óta az ügyfelek iránt elkötelezett, a folyamat minden részéért felelősséget vállaló hozzáállással működünk.

Egyedi

Minden partnerünk igényéhez külön-külön igazodunk, nincsenek sablonmegoldásaink. Személyes tárgyalás és megbeszélés alapján alakítjuk ki az együttműködés feltételeit.

Lendületes

Az ügyfeleink iránti elkötelezettséghez hozzátartozik a rugalmas hozzáállás, a gyors reagálás az újonnan felmerülő igényekre. Minden kérésre azonnal keresünk a megoldást.

Prémium

Többszörösen előszűrt, minőségi munkavállalókkal dolgozunk, akik elkötelezettek a feladatuk, a munkahelyük iránt. Egy percre se álljon le a termelés!

Copyright (c) 2019 E-help Consulting Kft. | készítette: iDeveloper.hu